logo


Σφάλμα
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/imkbygr/public_html/omilies/agiosgeorgios

Λαμπρή υποδοχή της Κάρας του Αγίου Παρθενίου στον Καρέα

 DSC 0057

Tην Θαυματουργό  Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου και προστάτη  των καρκινοπαθών από την Ιερά Μονή Μακρυμάλλη Ευβοίας υποδέχθηκε στα Προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και ιερείς της Μητροπόλεως μας.

Στη συνέχεια τελέσθηκε Πανηγυρικός  εσπερινός χοροστατούντως  του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας , στη διάρκεια του οποίου πλήθος πιστών συνέρρεε στο Ναό προκειμένου να προσκυνήσει την Κάρα του Αγίου και να λάβει την χάρη του.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης μας κ. Δανιήλ τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι Άγιοι έρχονται για να μας ενισχύσουν και να μας ευλογήσουν. Επίσης τα λείψανα των Αγίων της Εκκλησίας μας γίνονται αφορμή πνευματικής χαράς και αγαλιάσεως.

Το ιερό  λείψανο μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρέα μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου μας και αποδοχή αυτού από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι τη Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017.