Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα 23-4-2015

16Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε μέσα στην καρδιά της Ανοίξεως η μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό του Καρέα. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό Χοροστάτησε και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δανιήλ. Το πρωί στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας.

Κατά το εσπέρας της κυριωνύμου ήμερας ετελέσθη μεθέορτος Εσπερινός, Λιτάνευση της εικόνος και του ιερού Λειψάνου του Αγίου στις οδούς της Ενορίας, και ακολούθως Ιερά Παράκληση στον Άγιο. Στον Εσπερινό και τη Λιτανεία προέστη και ομίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Καλλίνικος Νικολάου, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Στις ιερές ακολουθίες προσήλθε πλήθος ενοριτών και προσκυνητών, για να τιμήσει τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα και να εκζητήσει τις πρεσβείες του. Η επιτυχία και η λαμπρότητα της Αναστάσιμης αυτής πανηγύρεως, ήταν καρπός της επιμελούς εργασίας και φροντίδας του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου κ. Ειρηναίου Παναγιωτοπούλου, των Ιερέων της Ενορίας, του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, καθώς και των λοιπών στελεχών που μετέχουν στη ζωή της ενορίας και κοπιάζουν φιλότιμα για την διεξαγωγή και καρποφορία του ενοριακού έργου.

Πανηγυρικός Εσπερινός

Όρθρος & Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Μεθέορτος Εσπερινός & Παράκληση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ημερολόγιο
Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Αρχείο