Πανήγυρις Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βύρωνος 6-8-2017

Με λαμπρότητα διεξήχθη και φέτος η Ιερά Πανήγυρις του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος. Κατά την παραμονή της εορτής ετελέσθη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ανήμερα ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στoν Εσπερινό χοροστάτησε και ομίλησε ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Δανιήλ.

Ανήμερα της εορτής στη Θεία Λειτουργία προέστη και ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κ. Καλλίνικος Νικολάου, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δανιήλ, ο οποίος ομίλησε και κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευλόγησε κατά την τάξιν της Εκκλησίας μας και τον καρπόν της αμπέλου.

Το εσπέρας της εορτής ετελέσθη μεθέορτος Εσπερινός και ακολούθησε Λιτάνευση της ιεράς εικόνος στις οδούς της Ενορίας, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Αναστασίου Τασοπούλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Εν συνεχεία εψάλη η ακολουθία της Μεγάλης Παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Την Πανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αλλά και εκτός αυτής, οι δημοτικοί άρχοντες, πολλοί ενορίτες αλλά και ευλαβείς προσκυνητές από τις γύρω περιοχές.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Χρύσανθος Λιόλιος, οι Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλα τα στελέχη της Ενορίας, εργάστηκαν φιλότιμα για τη διοργάνωση και επιτυχία της Ιεράς αυτής Πανηγύρεως.

Πανηγυρικός Εσπερινός

Όρθρος – Θεία Λειτουργία

Μεθέορτος Εσπερινός – Λιτάνευσις ιεράς εικόνος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ημερολόγιο
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Αρχείο